Zona Jug: Dobra forma Nebeskih anđela, pobedio i Mineralac u gostima

Nebeski anđeli iz Vranja porazili su kao domaćini ekipu Svetlosti iz Badnjavca sa 5:1 (5:1), u utakmici 21. kola fudbalske Zone Jug.

Vranjanci iz utakmice u utakmicu podižu formu, pa visoka pobeda u ovom kolu nije iznenađenje.

Anđeli nisu oklevali da u ovom meču demonstriraju protivniku da nema šta da traži protiv vranjskog tima, koji uglavnom čine pripadnici vojske.

Već u 4. minutu Vranjance je u vođstvo doveo Aleksandar Radivojević, da bi prednost domaćih duplirao Milan Ristić.

Gosti su u 17. minutu uspeli da dođu do nekakve nade, golom Filipa Stojadinovića, ali je vranjski tim do kraja poluvremena postigao još tri gola, tako da je utakmica praktično već tada bila rešena.

Strelci su bili Petar Petrović u 30. i 37, a svoj drugi gol na utakmici je u međuvremenu postigao i Radivojević (34. minut).

Branimir Stošić, trener Nebeskih anđela, prokomentarisao je posle utakmce za Vranje News da rezultat poluvremena i krajnji rezultat utakmice "dovoljno govore".

"Hrabri i raduje dobra igra, očekujem da tako nastavimo", kazao je Stošić za naš portal.

Od četiri kluba iz Pčinjskog okruga u ovoj ligi, u subotu je igrao još i Mineralac iz Vranjske Banje, koji je kao gost bio ubedljiv (0:4) protiv poslednjeplasirane Gračanice.

Mineralac se ovom pobedom probio na peto mesto sa 37 bodova, dok su Nebeski anđeli deseti na tabeli sa 32 boda.

Čak tri kluba iz našeg okruga su među pet najboljih.

Osim Mineralca Dinamo Jug iz Vranja je trenutno drugi na tabeli (iza Jedinstva iz Bošnjaca koje je u subotu pobedom u derbiju nad OFK Topličaninom prestiglo Vanjance na čelu tabele), kao i hanska Morava na četvrtom mestu.

Vranjski Dinamo Jug bi pobedom u nedelju nad Jedinstvom u Gornjem Stopanju mogao da opet zasedne na vrh tabele, a svoj susret 21. kola u nedelju će igrati i Morava na gostovanju Plantaži u Donjem Stopanju.

Najnovije vesti