Zona Jug: Anđeli zgromili Jedinstvo, Morava otkinula bod Pustoj reci

U jednoj od dve utakmice 7. kola fudbalske Zone Jug odigrane u subotu, Nebeski anđeli iz Vranja deklasirali su Jedinstvo iz Gornje Stopanje sa 6:0, u utakmici koja je odigrana u Bazi Jug.

Ovom pobedom "anđeli", nače povratnici u ovaj rang takmičenja iz Pčinjske okružne lige, izbili su na peto mesto tabele Zone Jug sa 11 bodova.

Pusta reka biće lider na tabeli makar do sutra, jer je osvajanjem boda protiv Morave u Vladičinom Hanu (2:2) za bod umakla najbližim pratiocima, Vranjskoj Banji i Pčinji iz Trgovišta, koji imaju po 15.

Banjčani će u nedelju, ukoliko u zonaškom derbiju barem remiziraju ili pobede četvrtoplasiranu Žitorađu na svom terenu moći da se vrate na lidersku poziciju.

Pčinja iz Trgovišta, trenutno trećeplasirani tim, u ovom kolu je slobodna jer Zona Jug ove sezone ima neparan broj klubova.

U nedelju se još sastaju: Jastrebac (Blace) - Sloga (Leskovac), Akademija 10 (Prokuplje) - OFK Kosanica (Kuršumlija), Jablanica (Medveđa) - Budućnost (Orašje), Polet 1980 (Laplje selo) - Bobište i Svetlost (Badnjevac) - Čekmin.

Najnovije vesti