Zona Jug: Anđeli deklasirali Ternocija na gostovanju, kanonada Morave

U okružnom derbiju fudbalske Zone Jug, Nebeski anđeli iz Vranja porazili su gostovanju u Velikom Trnovcu domaćeg Ternocija sa 0:4 (0:1), u utakmici 12. prvenstvenog kola.

Pred oko 300 gledalaca na stadionu u Trnovcu goste iz Vranja je u vođstvo doveo Aleksandar Radivojević u 15. minutu i to je bio i rezultat poluvremena.

Anđeli su zaigrali još bolje u drugih 45 minuta.

Redom su se u listu strelaca upisivali Slobodan Ignjatović u 57, Radivojević svojim drugim golom u 65. i na kraju Petar Petrović u 82. minutu.

Branimir Stošić, trener tima iz Vranja, kojeg sačinjavaju pripadnici Vojske Srbije, rekao je posle utakmice za Vranje News da je njegova ekipa izvanrednom igrom došla do potpuno zaslužene pobede.

"Tokom cele utakmice smo kontrolisali igru, pobeda je mogla biti i ubedljivija.

Veoma važna tri boda za nas sa vrućeg gostujućeg terena", rekao je Stošić.

Još jedan tim iz Pčinjskog okruga odigrao je svoju utakmicu tokom vikenda - hanska Morava je kao domaćin sa 6:1 porazila Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja.

Preostala dva tima iz okruga, OFK Alakince i preševska Lugina, igraće međusobni meč ovog kola u sredu 2. novembra u Alakincu.

Prvoplasirana Žitorađa posle ovog kola ima 30 bodova.

Najbolje plasirani tim iz Pčinjskog okruga je Morava iz Vladičinog Hana, koja na četvrtom mestu ima 22 boda.

Nebeski anđeli su sada sedmi sa 20 bodova.

Na začelju tabele, od četrnaestog do poslednjeg šesnaestog mesta, su Ternoci sa 9, OFK Alakince sa 7 i Lugina sa 5 bodova.

U narednom 13. kolu Lugina će u Preševu dočekati badnjevačku Svetlost (trenutno osma na tabeli), OFK Alakince će u Gornjem Stopanju gostovati Jedinstvu, a Morava u derbiju trećeplasiranoj Plantaži u Donjem Stopanju.

Nebeski anđeli će, takođe u jednom od derbija kola, dočekati šestoplasiranu Mladost 1959 iz Vinarca, dok će Ternoci u Bojnik na teško gostovanje Pustoj reci.

Najnovije vesti