Zonaši za vikend nastavljaju prvenstvo: Lider Pčinja u Medoševcu

U subotu i nedelju nastaviće se fudbalski šampionat Zone Jug čiji je lider klub iz Pčinjskog okruga - trgoviška Pčinja koja na tabeli ima 32 boda, dva više od Vlasine iz Vlasotinca.

Pčinja u dosadašnjem toku prvenstva ima 10 pobeda (najviše u ligi; Vlasina i trećeplasirana Pusta reka imaju po 9), 2 nerešene utakmice i 3 poraza.

Još dva kluba iz okruga igraju sezonu 2018/19. sa popriličnim uspehom u ovom takmičenju; Vranjska Banja na sedmom i Morava iz Vladičinog Hana na osmom mestu, dok je Mladost iz Bosilegrada za sada najslabija ekipa u ligi i na poslednjem šesnaestom mestu ima samo 9 bodova iz petnaest kola.

Prema rasporedu za 16. kolo prvenstva Zone Jug, odnosno prvog prolećnog kola derbi će se odigrati u nedelju od 15 časova u Medoševcu gde će šestoplasirana Mladost dočekati prvoplasiranu Pčinju.

Vranjskoj Banji će u nedelju u isto vreme "na noge" Balkanski iz Dimitrovgrada (trenutno četvrtoplasirani sa 27 bodova, pet više od Banje), dok će hanska Morava u subotnjem derbiju od 15 časova dočekati drugoplasiranu Vlasinu.

Bosilegradska Mladost u nedelju od 11 časova odigraće težak meč protiv Tanaska Rajića u Pirotu, ekipe koja ima samo tri boda više od njih i predstoji joj, kao i Bosilegrađanima, žestoka borba za opstanak u ligi.

Evo ko sudi ekipama iz Pčinjskog okruga

Subota 9. mart u 15:00

VLADIČIN HAN: MORAVA - VLASINA

Sudija: Mitrović Dušan, pomoćnici: Grujić Pavle i Mladenović Igor, delegat: Stanković Miroslav

Nedelja 10. mart u 11:00

PIROT: TANASKO RAJIĆ - MLADOST (BOSILEGRAD)

Sudija: Pešić Stefan, pomoćnici: Spasić Lazar i Tasić Aleksandar, delegat: Prokopović Predrag

Nedelja 10. mart u 15:00

MEDOŠEVAC: MLADOST - PČINJA

Sudija: Stanković Branislav, pomoćnici: Ćirić Marko i Ilić Nikola, delegat: Lilić Miroslav

VRANJSKA BANJA: VRANJSKA BANJA - BALKANSKI

Sudija: Trajković Danijel, pomoćnici: Đorđević Nikola i Petković Petar, delegat: Stefanović Saša

Najnovije vesti