Zmajevci se vraćaju u svoju školsku zgradu od ponedeljka

Posle okončanog najvećeg dela radova u sklopu aktuelne faze rekonstrukcije OŠ Jovan Jovanović Zmaj, tokom koje su đaci nastavu pohađali u zgradi Vranjske gimnazije, nastava u matičnoj školi za zmajevce će početi u ponedeljak 3. oktobra.

Kako je saopšteno iz ove škole, učenici neparne smene (prvi, treći, peti i sedmi razred) imaće nastavu od 8 ujutro, a ostali razredi od 14 časova.

"Raspored časova biće dostupan na našoj zvaničnoj stranici, a detaljnije informacije pružiće nastavnici - odeljenske starešine.

Svi se iskreno radujemo povratku u našu školsku zgradu i očekujemo da ćemo poštovati pravila, čuvati i održavati naš radni prostor", saopšteno je iz uprave škole.

Učenici (prepodnevna smena) i roditelji zamoljeni su da ispred škole budu u ponedeljak u 7.30 sati, za kada je zakazano svečano otvaranje rekonstruisane školske zgrade.

Rekonstrukcija OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Vranju urađena je u okviru projekta Modernizacija škola, kroz saradnju sa Ministarstvom prosvete, Jedinicom za uppravljanje projektima i lokalnom samoupravom Vranja.

Najnovije vesti