Završni račun budžeta tema Gradskog veća u ponedeljak

Članovi Gradskog veća razmatraće u ponedeljak nacrt Odluke o završnom računu budžeta grada Vranja za 2018. godinu, saopšteno je preko zvaničnog gradskog sajta.

Na dnevnom redu biće i nacrt Odluke o proširenju područja Slobodne zone Vranje i Nacrt Odluke o promeni osnivačkog akta Predškolske ustanove Naše dete.

Raspravljaće se o izmeni Akcionog plana javnog zdravlja na teritoriji grada Vranja od 2018. do 2025. godine, predlogu Rešenja o obrazovanju Komisije za kapitalne investicije, kao i predlogu Pravilnika o uslovima i načinu korišćenja podsticajnih sredstava u poljoprivredi, kao finansijske podrške poljoprivrednim proizvođačima u unapređenju i razvoju poljoprivredne proizvodnje u 2019. godini, sa tekstom javnog oglasa.

Biće razmatrani Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu podsticajnih sredstava iz budžeta grada u poljoprivredi, Predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o opštim uslovima i načinu korišćenja školskih sportskih objekata u svojini grada Vranja, Predlog Odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini neposrednom pogodbom, kao i zahtev Turističke organizacije grada Vranja za davanje saglasnosti za pristupanje turističkoj regiji Jugoistočne Srbije.

Sednica Gradskog veća, 169. po redu, počeće u ponedeljak u 8 časova.

Najnovije vesti