Završeni Dečji dani: Prijateljstvo i novi početak FOTO/VIDEO

Manifestacija Dečji dani, ove 2019. godine, "svoju posebnost duguje značajnom jubileju; šezdesetogodišnjici samostalnog rada u 94 godine dugoj tradiciji - rekla je Vesna Terzić, direktorka Predškolske ustanove Naše dete na završetku ovogodišnje manifestacije.

Centralnom priredbom i programom pod nazivom "Imaš prijatelja u meni", u sali Doma vojske u Vranju okončani su Dečji dani.

Terzićeva je naglasila da je 1959. godina od posebnog značaja za PU, jer su tada "postavljeni temelji na kojima je rastao Grad predškolaca".

- Deci, budućim školarcima želimo da nasmejani, kao što su to danas, veselo koračaju kroz život - kazala je Terzićeva.

Program za sve prisutne priredila su deca iz vrtića "Boško Buha" i "Čarolija".

Dečji dani počeli su u utorak 11. juna u organizaciji Predškolske ustanove Naše dete.

Tog dana u pešačkoj zoni priređena je aktivnost pod nazivom "Ulica dečje radosti", a pored mališana učestvovali su i roditelji.

U sredu je organizovan defile ulicama grada i prigodan dečji program na platou ispred Galerije Narodnog muzeja.

REČ DIREKTORKE

- Hvala deci, hvala svim zaposlenima u PU Naše dete, hvala roditeljima na osećanjima koje izazivaju kod svih nas. Kod nas u ustanovi dešavanja uvek traju, na završavaju se, tako da ni ovo ne doživljavam kao neki kraj. Kada je reč o tradicionalnim manifestacijama, mislim da sve ono što smo pripremili tokom Dečjeg festivala, Dečjih dana i svih naših manifestacija mnogo govori o radu Predškolske ustanove Naše dete - rekla je direktorka Vesna Terzić za Vranje News.

Najnovije vesti