Zavetnici: Imamo osam a ne šest kandidata za poslanike iz okruga

Srpska stranka Zavetnici saopštila je da na svojoj poslaničkoj listi ima "8 kandidata iz Vranjskog okruga", a ne 6 kako je to u više lokalnih medija objavljeno prethodnih dana.

To su advokat Dragan Nikolić iz Vranja na 7. mestu, diplomirani ekonomista Jelena Tomić iz Bujanovca na 35, preduzetnik Nenad Stamenković iz Preševa na 86, diplomirani ekonomista Miloš Spasić iz Vranja na 97, diplomirani inženjer šumarstva Gordana Radoičić iz Vladičinog Hana na 100, diplomirani ekonomista Snežana Stojnev iz Vranja na 139, ekonomski tehničar Jelena Krstić iz Vranja na 159. i diplomirani inženjer šumarstva Goran Radojičić iz Surdulice na 172.

"Ove činjenice je bilo lako utvrditi uvidom u zvaničnu listu, verujem da su mediji pogrešili u brzini i bez zle namere, ali smo morali da reagujemo zbog mogućnosti da ovakvom objavom javnost bude pogrešno informisana", navodi se u saopštenju koje je potpisao Dragan Nikolić Nika, podpredsednik Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...