Zatvoren Lidl u Kragujevcu zbog kršenja epidemioloških mera

Vranje/Kragujevac - Inspekcijski organi zatvorili su u četvrtak ujutro Lidl u naselju Stanovo u Kragujevcu na 72 sata zbog kršenja epidemioloških mera, javlja portal InfoKG, a prenosi Beta.

Razlog zatvaranje je taj što je u maloprodajnom objektu Lidla zatečena ogromna gužva.

Tradicionalno, četvrtak je dan kada se, zbog akcija, u Lidlovim objektima zadesi veliki broj ljudi.

Ovog puta, prema rečima pojedinih kupaca, najveća gužva bila je u delu marketa gde su alati.

U Kragujevcu, inače, radi još jedan maloprodajni objekat Lidla u centru grada.

U Vranju za sada nije bilo sličnih problema i prodavnica Lidl na potezu Ritejl parka Zona u Vranju ni u jednom momentu nije prekidala rad.

Lidl: Redari nisu uspeli da utiču na građane da poštuju proceduru ulaska

Kompanija Lidl saopštila je da je u njihovoj prodavnici u Kragujevcu u četvrtak ujutro došlo do "nemilog incidenta, kada kovid redari i obezbeđenje nisu uspeli da utiču na građane u cilju poštovanja ustanovljene procedure čekanja reda za kupovinu, te su, uprkos molbama redara, istovremeno ušli u Lidl prodavnicu".

Iz Lidla napominju da je "u pitanju incident", kao i da su predstavnici kompanije "u kontaktu sa nadležnim organima radi razjašnjenja situacije".

- Kao odgovorna kompanija Lidl poštuje sve protivepidemiološke mere, što potvrđuje činjenica da inspekcija jutros nije zabeležila propuste u radu druge Lidl prodavnice u Kragujevcu, na adresi Save Kovačevića 52b, koja je otvorena za potrošače. Lidl ovim putem apeluje na naše sugrađane Kragujevčane da, kao što je to slučaj i u drugim prodavnicama, zajedno poštujemo propisane mere, kako bi naš asortiman uvek i svima bio dostupan. Kako bi mere predostrožnosti koje konstantno sprovodimo bile na visokom nivou, ljubazno molimo sve potrošače za razumevanje i saradnju, jer zajedno, ujedinjeni možemo da odgovorimo na sve izazove - navodi se u saopštenju kompanije Lidl Srbija.

Najnovije vesti