Zamenica višeg tužioca: Biće naložena obdukcija tela M.S. VIDEO

Nakon okončanja policijske potrage za osumnjičenim Marjanom Stamenkovićem, koji je pre tri dana u Vranju hicima iz pištolja usmrtio S.A. (27), zamenica višeg tužioca u Vranju Brankica MIhajlović rekla je novinarima da je nakon intenzivne potrage osumnjičeni pronađen u pomoćnoj prostoriji kuće u Ulici Ive Andrića 21.

- On se tu skrivao, policija je obezbeđivala teren nakon dojave da je viđen u ovom delu grada.

U toku pregovora o predaji sa policijom osumnjičeni je počinio samoubistvo.

Telo će biti poslato na obdukciju - rekla je Mihajlović novinarima.

Iz Policijske uprave u Vranju saopšteno je takođe prethodno da je osumnjičeni M.S, nakon što ga je policija locirala, izvršio samoubistvo.

- On je kako se sumnjalo, 20. februara ove godine u večernjim satima unutar prostorija jedne pumpe u Vranju iz pištolja u ilegalnom posedu ispalio više hitaca u dvadesetsedmogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

M. S. je potom pobegao, ali ga je policija ubrzo identifikovala i nakon intenzivne akcije danas pronašla u pomoćnom objektu jedne porodične kuće u Vranju.

Tom prilikom, nakon uspostavljanja blokade područja i mesta gde se skrivao, osumnjičeni je izvršio samoubistvo - navodi se u saopštenju Policijske uprave Vranje.

Najnovije vesti