Za vikend predstave Kude mi je žena i Žurka kod plavog zeca

U petak 18. juna od 20 časova, kada počinju vikend teatarski i bioskopski sadržaji u okviru repertoara Pozorišta Bora Stanković u Vranju, niz predstava i filmova otvoriće komad Kude mi je žena, koju je po tekstu Luke Đakomacija režirala Lilijana Ivanović.

U komadu igraju Bojan Jovanović, Marko Petričević i Žetica Dejanović.

Zašto baš "Kude mi je žena"?

- U ova smutna vremena, kad se živi tako kako se živi, narodu zaista treba samo - panem et circenses (hleba i igara!).

Kako hleb ne možemo da im damo, pokušavamo da barem igara bude što više, ne bi li se zaboravilo na tmurnu svakodnevicu.

A tekst Luke Đakomocija spada u one priče koje mogu da nam pomognu u tome da zabavimo - kaže se u najavi predstave.

Pozorišni repertoar nastaviće se u nedelju 20. juna od 12 sati dečjom predstavom "Žurka kod plavog zeca" u režiji Žetice Dejanović.

Naredna sedmica, što se tiče pozorišnog programa, počeće u utorak 22. juna od 20 sati komadom "Autoputem", autorskim projektom scenaristkinje i rediteljke Ane Đorđević.

BIOSKOP

Kada je reč o bioskopskom repertoaru, ljubitelji filmske umetnosti imaće priliku da pogledaju dva filma, oba u subotu 19. juna. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce (12 časova) biće prikazan animirani avanturistički film Luka u 3D formatu. Predstavlja zabavnu i srdačnu avanturu o prijateljstvu dvojice tinejdžera tokom jednog leta. Međutim, njihove bezbrižene dane ugrožava jedna dobro čuvana tajna – oni su zapravo morska čudovišta iz drugog sveta, onog ispod vodene površine. U večernjem terminu od 20 sati na repertoaru će biti film Paklene ulice 9, najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije. Dom Toreto vodi miran život sa suprugom i sinom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti, kako bi spasio one koje voli. Karte za pozorišni i bioskopski repertoar mogu se kupiti na biletrnici pozorišta.

Najnovije vesti