Za pet dana počinje kažnjavanje zbog nepropisnog parkiranja (FOTO)

Rešavanje problema parkiranja u Vranju moguće je jedino koordinacijom i saradnjom svih relevantnih subjekata, izjavio je u ponedeljak predsednik Skupštine grada Dejan TRičković, prilikom promocije akcije pod sloganom "Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno", koja je održana u glavnoj ulici u centru Vranja.

- Akcija je preventivna, organizovana sa ciljem da ukaže na greške i pokaže kako izgleda pravilno parkiranje.

Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku svim aktivnostima koje imaju za cilj uvođenje reda u ovoj oblasti - rekao je Tričković.

Direktor JP Parking servis Marjan Stanković dodao je da će ova akcija trajati pet dana, nakon čega će početi kažnjavanje za nepropisno parkiranje.

- Veliku podršku realizaciji ovog projekta daju učenici Tehničke škole, kao i zaposleni u Parking servisu.

Osim glavne, ovom akcijom obuhvaćene su i ulice Lenjinova, Dunavska, Beogradska i Bore Stankovića - istakao je Stanković.

Marina Simonović, učenica Tehničke škole, naglasila je da akcija ima za cilj povećanje nivoa bezbednosti u saobraćaju, promovisanje pravilnog parkiranja i podizanje saobraćajne kulture na viši nivo.

Akciju su organizovali Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, srednja Tehnička škola, JP Parking servis i Saobraćajna policija.

Učenici Tehničke škole delili su građanima i vozačima flajere o bezbednom parkiranju.

Najnovije vesti