Vulin poziva kadete na upis u vojne škole

Vranje/Beograd - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u utorak da se od upisa u vojne škole "ni na koji način nije odustalo".

- Mi smo spremni za upis budućih srednjoškolaca i kadeta i sa velikim nestrpljenjem i zadovoljstvom čekamo sve momke i devojke koji su se prijavili za Vojnu akademiju, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu da dođu i da završe proces koji smo započeli - izjavio je Vulin.

On je, prisustvujući prezentaciji platforme za izvođenje nastave i učenje na daljinu tokom vanrednog stanja u Centru za simulacije i učenje na daljinu Vojne akademije Univerziteta odbrane, dodao da će "sve to biti kontrolisano i u skladu sa preporukama zdravstva".

⁃ Sa velikom radošću mogu da kažem da je broj prijavljenih bolji nego što je bio prošle godine i da se radujemo dolasku naših novih pripadnika.

Vojno školstvo je pokazalo koliko je u stanju da se prilagodi, koliko je brzo, a posebno hoću da se zahvalim i svim nastavnicima zato što su radili sve vreme ne prekidajući ni jedan jedini trenutak sa angažovanjem i neprekidno ostajući u vezi sa svojim đacima i svim našim pripadnicima.

I što su pokazali da ni vanredno stanje ne može da poremeti nastavni plan - poručio je Vulin.

Najnovije vesti