Vuletić: Recko, sećaš li se Nemačke

Potpredsednik FK Partizana, Vladimir Vuletić, oglasio se posle izjave trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića da su crno- beli imali 14 igrača na terenu u utakmici drugog kola Super lige u Surdulici.

Antić je aludirao da su sudije bile na strani Partizana u pobedi od 1:0.

Vuletić je poslao sledeće saopštenje medijima:

- Groteskno i nepojamno deluje izjava Dragana Antića, trenera vranjanskog Dinama, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu.

Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici.

Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku (FK Crvena zvezda prim. novinara) javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS.

Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama.

Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene Recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Tako će se ponajbolje dokazati da “u Vranje nema laganje" - napisao je Vuletić.

Trener vranjskog Dinama Dragan Antić izjavio je posle poraza njegovog tima od Partizana da je nezadovoljan suđenjem tokom meča i ocenio da je delovalo kao da je Partizan "igrao sa 14 igrača".

- Nisam zadovoljan zbog toga što Partizan mora da igra sa 14 igrača protiv jednog malog Dinama.

Ovo je bruka i sramota.

Ali, mojim momcima svaka čast na igri i borbi - izjavio je Antić za TV Arena sport posle utakmice.

Najnovije vesti