Vučić otvara poslednju deonicu Koridora 10: Evo programa i satnice događaja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić prisustvovaće u subotu otvaranju južnog kraka Koridora 10, na trasi kroz Grdeličku klisuru.

Vučić će najpre u 17.30 časova obići "Kosinu 2" kod Predejana i razgovarati sa predstavnicima izvođača radova na ovoj deonici, dok je za 18.05 časova planiran obilazak petlje kod Predejana.

Planirani su razgovori Brnabićeve sa izvođačima radova, predsednicima upravnih okruga, gradonačelnicima, predsednicima opština i privrednicima iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

U 18.45 časova kod Mominog kamena potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obratiće se predstavnicima izvođača.

U 19.10 časova u tunelu "Manajle" Vučić će razgovarati sa predstavnicima diplomatskog kora, finansijskih institucija i izvođača radova koji su radili na ovoj deonici autoputa.

U 20 časova na platou ispod mosta "Vrla" u Vladičinom Hanu Vučić će se obratiti građanima i otvoriti novu, poslednju deonicu autoputa na južnom kraku Koridora 10.

Najnovije vesti