Vranjski ski klub najbolji na Otvorenom prvenstvu Slovenije FOTO

Jedanaest medalja i četiri pehara osvojili su takmičari vranjskog Ski kluba Besna kobila na trci za Otvoreno prvenstvo Sloveniji u slalomu na rolerima koje je održano u Vuzenici.

Prvo mesto i zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović, Emilija Arsić i Mia Dedinac.

Vicešampioni otvorenog prvenstva Slovenije postali su Vera Ilić, Luka Mitrović, Anastasija Stojanović i Kaja Sretić.

Trećeplasirani su bili Dunja Stojiljković i Maša Jović.

Titulu "Grofice Pohorja" (kombinacija ski krosa i slaloma na rolerima ) do iduće godine nosiće Vranjanke Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović i Emilija Arsić, kojima su uručeni pehari.

- Na sve ove titule treba dodati i plasmane ostalih naših takmičara koji su zauzeli pozicije od 4. do 7. mesta što nas je dovelo do titule najuspešnijeg kluba na Otvorenom prvenstvu Slovenije u slalomu na rolerima.

Osim takmičarskog karaktera, ovo takmičenje iskoristili smo i za obilazak prirodnih lepota i znamenitosti Koruške i posetu skijalištima Mariborskoo Pohorje i Kope, gde smo dobili uslove za treninge kao i domaći klubovi.

Sa SK Vuzenica i SK Devin iz Trsta smo za predstojeću skijašku sezonu dogovorili zajedničke treninge i proširenje saradnje.

Naši takmičari nastavljaju redovan trenažni proces dok našu najbolju rolerašicu Miu Dedinac od četvrtka do nedelje očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu i trkama Svetskog kupa u Španskom gradu Vilablino - navode iz vranjskog kluba.

Najnovije vesti