Vranje: Medijima dva vlasnika za projekte 18,5 od ukupno 22 miliona

Grad Vranje podržao je sa 22 miliona dinara 18 medijskih projekata na tek okončanom konkursu za projektno sufinansiranje televizija, radio stanica i internet portala.

Najveći deo kolača dobili su Radio televizija Vranje, Radio televizija Bujanovac, Radio Vranje, internet portal Radio televizije Vranje (vlasnika Zorana Zuje Veličkovića), te TV Vranjska plus i internet portal TV Vranjska plus (vlasnika Marijana Stošića) - čak 18,45 miliona dinara, dok je svim ostalim medijima ostalo da probaju da njihove projekte realizuju sa manje od 3,5 miliona za projekte petnaestak medija.

Na sednici Gradskog veća u utorak usvojeni su izveštaji o radu gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave, Gradskog bravobranilaštva, lokalnog ombudsmana i glavnog urbaniste grada Vranja za 2021. godinu.

Prihvaćeni su i izveštaji o radu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Novi dom, Urbanizam i izgradnja grada Vranja, Parking servis, Uprava Banje i Privrednog društva Slobodna zona Vranje sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2021 godinu.

Usvojeno je rešenje o obrazovanju Organizacionog odbora 42. manifestacije Borini pozorišni dani.

Najnovije vesti