Vranjanki Jeleni Stanisavljević nagrada Najžena 21. veka

Jelena Stanisavljević iz Vranja dobitnica je nagrade Najžena 21. veka za najlepši robni brend onlajn usluge "Tašnice Jeca" koja joj je uručena na ceremoniji u Beogradu gde su dodeljena priznanja Najuspešnija žena i Najuspešniji muškarac za 2021. godinu.

Jelena je rođena 1985. godine u Vranju.

Završila je Ekonomski fakultet, a kako nije bilo posla u struci počela je da se bavi privatnim biznisom - proizvodnjom tašnica.

Najpre je kreirala i pravila tašnice za sebe, ukućane, drugarice i prijateljice, a posle su počele da stižu narudžbine preko interneta.

Veoma značajnu podršku za pokretanje posla pružila joj je pre nešto više od dve godine organizacije HELP, koja joj je je obezbedila opremu za značajniju proizvodnju.

Ceremoniju dodele nagrada Najžena i Najmuškarac 21. veka dvadesetu godinu zaredom organizovalo je Udruženje najuspešniji privrednik.

Nagrade se dodeljuju najuspešnijim poslovnim ljudima u Srbiji i regionu za ostvarene rezultate u biznisu.

Cilj dodele nagrada je promocija uspešnih poslovnih ljudi "koji svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu poslovnog liderstva, ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja".

"Laureati su uspešni u profesiji koju obavljaju, provaktivni su, inovativni, kreativni, timski orijentisani, raspolažu odgovarajućim znanjima i veštinama i spremni su isto da podele, iniciraju promene i uspešno odgovaraju na postavljene izazove, demonstriraju empatičnost, etičnost i liderstvo", navodi se u ovogodišnjem obrazloženju.

Ovu nagradu je 2019. godine dobila Vranjanka Milica Dimitrijević, direktorka firme Hanibal u Vranju.

Godine 2015. istu nagradu dobila i Jelena Đorđević, vlasnica kozmetičkog salona Dermalis u Vranju.

SVI NAGRAĐENI

Priznanja su dobili Slavica Lalošević u oblasti poezije, romanopisac Jasmina Ana, balerina Drina Pešić, glumica Tanja Bošković, modna kreatorka Mirna Nađ, voditeljka Jovana Jeremić, TV voditelj Ivan Golušin, pop pevačica Kija Kockar, modni kreatori George Styler i Mirko Pucijašević, folk pevači Jovana Tipšin i Šako Polumenta. Među preduzetnicima osim firme Tašnice Jeca Jelene Stanisavljević iz Vranja nagrađeni su Vacuum 65 Body, Calliope sportska moda, Maši Vujanović, stomatološkoj ordinaciji Duka Dent. Među nagrađenima su i Somborske šnajderke - sigurna kuća, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru, Advokatska kancelarija Grba, Tosama, Beohram, Turistička agencija Orfej iz Makedonije, Produkcija Aleksić.

Najnovije vesti