Vranjanka došla po tortu u Bujanovac, pa nastradala u poslastičarnici

Žena (1967) iz Vranja stradala je u sredu popodne u Bujanovcu u jednoj radnji za proizvodnju torti u tamošnjoj Kosovskoj ulici, javljaju Bujanovačke.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je usled nepažnje pala sa prvog sprata kroz neograđen otvoreni prostor kod stepenica.

Sa suprugom je došla u radnju kako bi izabrali tortu, a vlasnik ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije.

U trenutku dok su njen suprug i vlasnik radnje gledali dekoracije, žena koja je stajala iza njih je pala.

Ona je u besvesnom stanju odvežena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana za Vranje, ali je preminula od zadobijenih povreda.

Čekaju se informacije zvaničnih organa o ovom događaju.

Poslednja vest: Forenzička obrada lica mesta

Iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju potvrđeno je da je žena iz Vranja (1967) nastradala nakon pada sa prvog sprata firme za proizvodnju torti i kolača u Kosovskoj ulici u Bujanovcu. Tragedija se desila u sredu 21. februara oko 16 časova. Iz OJT navode da je policija izvršila uviđaj, a da je naložena obrada lica mesta od strane forenzičara. Ona je sa suprugom došla u radnju da bi kupili tortu, a nakon dogovora, sa vlasnikom poslastičarnice krenuli su da se penju ka prvom spratu kako bi pogledali i dekoracije, navode iz tužilaštva.

"U jednom trenutku supruga je, usled nepažnje, pala sa prvog sprata kroz nezaštićen otvoreni prostor na stepenicama“, navode iz OJT Vranje.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...