Vranjancima tri boda iz zaostalog meča Pčinjske lige: Torpedo 1973 - Čelik 4:1

Torpedo 1973 pobedio je kao domaćin Čelika iz Belog Polja sa 4:1, u zaostaloj utakmici 1. kola Pčinjske okružne lige u fudbalu, koja je odigrana na Gradskom stadionu u Vranju.

Strelci za vranjski tim bili su Mateja Mladenović, Nikola Arsić, Vladica Veličković i Marko Jovanović, dok je počasni gol za Čelik postigao Nikola Spasić.

Trener i kapiten Torpeda Predrag Ristić kaže za Vranje News da je njegov tim konačno dočekao da debituju pojačanja dovedena u pauzi između dve sezone i da se to odmah videlo na terenu.

"Konalno smo igrali u punom sastavu.

Meč smo dobili zasluženo, ali ne baš lako protiv dobre ekipe Čelika.

Zadovoljni smo pobedom, donekle i igrom.

Parovi 4. kola

Radnički 2021 - Torpedo 1973, OFK Pavlovac - OFK As, Čelik - Levosoje, Mladost (B) - BSK, Vihor - Trnovac, Lugina - Mladost (S) i Južna pruga - OFK Alakince.

Sigurni smo da u ovakvom sastavu možemo iz nedelje u nedelju da napredujemo i budemo konkurentni sa najboljim ekipama u ligi", navodi Ristić za naš portal.

Torpedo posle tri kola ima dve pobede i bolan poraz iz prošlog kola od žbevačkog Vihora na svom terenu (0:3).

Vranjanci žele da dalje napreduju i optimisti su pred utakmicu 4. kola i gradski derbi sa Radničkim 2021 u Vranju.

"Pobeda bi nas održala u trci za visok plasman u ovoj ligi, što je i naš cilj u ovoj sezoni", zaključuje Ristić.

Torpedo je trenutno šesti sa 6 bodova, a kompletnu tabelu posle tri odigrana kola u Pčinjskoj okružnoj ligi pogledajte u nastavku.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...