Vranjancima istorijski bod u Žbevcu, Lugina u derbiju nadigrala Pavlovac

Radnički 2021 iz Vranja ostvario je još jedan istorijski uspeh osvajanjem prvog boda na gostovanju posle desetogodišnje pauze i to protiv Vihora u Žbevcu u 4. kolu Pčinjske okružne lige - bilo je 1:1.

Teren u Žbevcu bio je veoma težak za igru, ali su Vranjanci vodili od 15. minuta golom Nebojše Stajića i imali tri boda u džepu sve do deset minuta pre kraja kada je Žbevčane u egal doveo Nikola Kostić.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat.

Radnički sa osvojena 4 boda i utakmicom manje trenutno zauzima osmo mesto na tabeli, dok tri ekipe na čelu (Mladost Bosilegrad, Levosoje i Mineralac) imaju po 7 bodova.

U ostalim utakmicama 4. kola Lugina, prošlogodišnji vicešampion lige, uspela je da kao domaćin u Preševu savlada FK Pavlovac sa 2:1 golovima Ardiana Agušija i Isama Abdulahua.

Mladost je u Suvojnici kao domaćin savladala Južnu prugu iz Stubla sa minimalnih 1:0.

U dva derbija Mineralac je u Vranjskoj Banji za gol bio bolji od Čelika iz Belog Polja (3:2), dok je podela bodova viđena u utakmici dve prvoplasirane ekipe, Levosoje - Mladost (B) 2:2.

Slobodan je u ovom kolu bio BSK iz Bujanovca.

U narednom 5. kolu Pčinjske okružne lige derbi će u Bosilegradu odigrati domaća Mladost i Lugina.

U ostalim utakmicama sastaće se: Radnički 2021 - Mladost (S), Čelik - Levosoje, FS Južna pruga - Mineralac i Pavlovac - BSK.

Slobodna će biti ekipa Vihora.

Najnovije vesti