Vranjancima bod u Kruševcu: Recku crveni, silom ga izvodili sa terena VIDEO

FK Dinamo Vranje ostao je neporažen protiv Trajala u Kruševcu, u utakmici 21. kola Prve lige Srbije koja je završena najnepopularnijim rezultatom 0:0.

U prvom delu igre igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, Dinamo se nije branio i imao je par izglednih prilika, a isto toliko propustio je i domaćin.

U drugom poluvremenu igralo se nešto otvorenije, a šanse su propuštali i jedni i drugi, s tim što je Dinamo imao jednu kolosalnu kada je Ikonomikos, iako potpuno neometan, šutirao pravo u golmana domaćih.

U nedostatku prevelikih uzbuđenja i lepog fudbala na terenu, uzbuđenja je bilo van njega, pošto je trener Dinama Dragan Antić Recko isključen nakon rasprave sa četvrtim sudijom i drugog žutog kartona.

Isključenje je teško palo Antiću; usledila je rasprava i dobacivanje, pa je reagovalo obezbeđenje koje je moralo bukvalno da ga silom izvede sa terena.

Antić se nije smirio ni na tribinama, pa je intervenisala policija.

Na kraju utakmice bilo je i koškanja fudbalera dva tima, srećom bez većih posledica.

Dinamo je i dalje šesnaesti na tabeli (ispada osam ekipa, sve slabije plasirane od desetog mesta), sada sa 19 bodova.

Recimo, desetoplasirani Borac 1926 iz Čačka ima osam bodova više od Vranjanaca (i utakmicu manje - u subotu dočekuje leskovačku Dubočicu).

Dinamo će u narednom kolu na Stadionu Jumko u Vranju dočekati pirotski Radnički, ekipu koja na četrnaestom mestu ima 24 boda i takođe se bori za opstanak u ligi.

Najnovije vesti