Vranjanci ubedljivi u prvoj utakmici plej ofa: KMF Vranje - Kalča 7:2

KMF Vranje pobedio je Kalču iz Niša sa 7:2 (3:1), u prvoj utakmici plej ofa Prve futsal lige koja je odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

Vranjanci su od starta bili dominantni i pobegli na dva gola razlike, a strelci su bili kapiten Igor Stojanović u 4. i Stefan Aleksić u 10. minutu.

Usledilo je kratkotrajno opuštanje domaćih što su gosti iskoristili da smanje na 2:1 preko Nemanje Nedeljkovića u 19, ali je Nikola Dodić u 20. minutu vratio rezultatsku prednost domaćih na dva razlike.

Čim je počeo drugi deo igre Vranjanci su furiozno sa dva gola Miloša Trajkovića (oba u 22. minutu) otišli na nedostižnih 5:1.

Na 6:1 povisio je Milan Tasić u 33, da bi gosti na 6:2 smanjili u 36. minutu golom Marka Ilića.

Konačnih 7:2 za Vranjance postavio je Petar Stojković u 37. minutu utakmice.

- Svaka čast svim našim momcima.

Iskusni Davor Tasić i Dejan Krstić su rutinski odradili svoje zadatke, kao i fenomenalni Milosavljević i Janjić koji je svojim prodorima izluđivao odbranu protivnika.

Dobar u našem timu bio je i novajlija Fitim Aliu.

Pola posla je obavljeno, idemo u ponedeljak na revanš (bez kapitena koji je dobio parni karton ali se u tim posle suspenzije vraća iskusni Nikolić) da potvrdimo prolaz u polufinale plej ofa, ako je moguće odmah u Nišu - rekli su iz vranjskog kluba nakon utakmice.

KMF Vranje je regularni deo prvenstva Prve futsal lige završio na trećoj poziciji na tabeli sa 35 bodova, a Kalča je bio šesti sa 23.

Najnovije vesti