Vranjanci propustili priliku za finale: KMF Vranje - Novi Pazar 3:5

KMF Vranje poražen je u revanš meču polufinala plej ofa Prve futsal lige Srbije od Novog Pazara sa 3:5 (1:1), čime su Vranjanci propustili priliku da se posle pobede u prvoj utakmici (0:2) u novopazarskoj dvorani Pendik plasiraju u finale.

Ko će u finale na megdan ekipu FON-a (u dvomeču plej ofa savladali Konjarnik) odlučiće "majstorica" koja će se odigrati u sredu 19. maja u Novom Pazaru.

Kada je reč o detaljima iz revanša, Pazarci su prvi došli do vođstva golom Eldina Redžovića u 22. minutu.

Poravnao je Stefan Aleksić u 27. minutu.

Ninoslav Aleksić je u 42. minutu doneo novo vođstvo gostima, da bi na 1:3 povisio Dejan Jovanović u 43, a Aleksić novim golom u 44. minutu odveo goste na nedostižnih 1:4.

Miloš Trajković je u 46. smanjio na 2:4, a Igor Stojanović podgrejao nade Vranjanaca golom za 3:4 u 48. minutu.

Međutim, u istom minutu gosti odlaze na 3:5 golom Lazara Milosavljevića što je, pokazalo se, bio i konačan rezultat utakmice.

Iz KMF Vranje prokomentarisali su posle meča da je odigrana utakmica "dostojna finala".

- Ostavili su naši momci poslednje atome snage na terenu i bili fenomenalni, ali sa skraćenom rotacijom i nedostatkom sportske sreće ipak nisu završili polufinalnu seriju plasmanom u finale.

Idemo u Novi Pazar "od nule", još ništa nije gotovo.

Sigurni smo da će naši momci pronaći dodatnu motivaciju i u sredu se iz Pazara vratiti kao finalisti plej ofa - poručili su iz vranjskog kluba.

Boljeg iz ovog duela očekuje FON, najbolje plasirana ekipa iz regularnog dela prvenstva, koja je u dva meča pobedila beogradski Konjarnik i otišla u finale.

U prvoj utakmici bilo je 5:2, a u drugoj 12:11.

Najnovije vesti