Vranjanci nemilosrdni i u gostima: Zemun Samo pravo - KMF Vranje 3:6

Posle pobede nad Ivanjicom na startu sezone ekipa KMF Vranje ostvarila je i drugu prvenstvenu pobedu, ovog puta na gostovanju protiv ekipe Zemun Smao pravo - bilo je 3:6 (0:3).

Vranjance je do pobede u ovoj utakmici predvodio Miloš Trajković koji je stigao do novog het-trika golovima u 11, 12 i 21. minutu.

Prethodno je za Vranjance pogodio Milosavljević u 5, a još dva gola Janjić u 18. i Stojanović u 22.

Za Zemun su strelci bili Urošević u 17. i 31. minutu i Živanović u 34.

U KMF su istakli da je ovo veoma važna pobeda za vranjski tim, ponajviše zbog činjenica da su bili desetkovani jer na put nisu krenuli Dodić, Jovanović, Ristić, Stojiljković, Aliji i Nikolić.

Dodatno je posao bio otežan zbog povrede strelca prvog gola Milosavljevića još u prvom poluvremenu, koji je ostatak meča proveo na klupi.

"Svaka čast našim najiskusnijim igračima, kapitenu Stojanoviću, Tasiću i Krstiću, koji su ovu utakmicu izneli na svojim plećima, uz naravno fenomenalne Trajkovića i Janjića, te uvek pouzdane golmane Milenkovića i Tasića", poručili su iz vranjskog kluba.

Posebno treba istaći da su svoje prve prvoligaške minute u Zemunu imali omladinci KMF Vranje Nenad Ivanović (godište 2002) i Nemanja Anđelković (rođen 2004).

"To su igrači koji će sasvim sigurno predstavljaju budućnost futsala u klubu i gradu.

Bravo momci, želimo vam još mnogo minuta u prvom timu ove sezone.

Zahvaljujemo se domaćoj ekipi na fer i korektnoj borbi i želimo im mnogo sreće u nastavku prvenstva", saopštili su iz KMF Vranje.

Vranjanci su posle pobede u Zemunu treći na tabeli, u grupi od četiri tima sa po 6 bodova.

Ispred su Loznica i prošlogodišnji šampion FON, a iza Vranja je Novi Pazar.

U narednom kolu Vranjanci će u derbi susretu 3. kola Prve futsal lige dočekati aktuelnog prvaka države, ekipu FON-a iz Beograda.

Beograđani su u ovom kolu deklasirali niški Vinter sport za 6:1.

Najnovije vesti