Vranjanci bodom okončali jesenju polusezonu: Dinamo - Loznica 3:3 VIDEO

Fudbaleri FK Dinamo Vranje osvojili su bod odigravši nerešeno 3:3 (2:0) protiv domaće Loznice u utakmici poslednjeg 17. kola jesenjeg dela šampionata Prve lige Srbije.

Meč nije počeo dobro po Dinamo jer je domaći tim preko Alekse Matića došao u vođstvo već u petom minutu.

Gol je postignut nakon smušene reakcije odbrane Dinama, posle izvođenja kornera i više "karambola" pred golom Vranjanaca.

Aleksin prezimenjak Goran udvostručio je prednost domaćina u 43. minutu, opet zbog nesnalaženja odbrane Dinama posle izvedenog kornera.

Vranjanci su u nastavku zaigrali mnogo agilnije i u 61. minutu preko Filipa Jezdovića najpre smanjili na 2:1, a sedam minuta kasnije i izjednačili u 68. minutu golom Željka Dimitrova iz penala, nakon što je posle sjajnog prodora po levom boku u šesnaestercu domaćih srušen napadač Vranjanaca Vladimir Radočaj, koji je asistirao i kod prvog gola.

Međutim, Loznica uspeva da u 78. minutu, golom Dragiše Komarčevića, ponovo dođe do vođstva, a opet je kardinalno pogrešio jedan odbrambeni fudbaler FK Dinama

Pravda je zadovoljena u poslednjem minutu regularnog dela utakmice kada je Dinamo preko odličnog Radočaja došao do zasluženog izjednačenja.

Vranjanci su jesenji deo lige završili kao šesnaesti na tabeli sa 17 osvojenih bodova.

Jedanaesta Dubočica ima samo tri boda više, tako da Dinamo i dalje gaji nadu u opstanak i bolje igre tokom proleća.

Prvenstvo će se nastaviti 20. februara kada će Dinamo na svom terenu dočekati šestoplasiranu ekipu lige RFK Grafičar iz Beograda.

Najnovije vesti