Vranjanci bez finala u City games karavanu

Nakon održanih kvalifikacija u Valjevu, Knjaževcu i Vranju, u petak uveče je na gradskom bazenu u Čačku u polufinalnoj večeri City Games-a snage odmerilo 6 ekipa, ali oslabljeni Vranjanci nisu uspeli da se plasiraju u finale.

Takmičari su na polufinale u Čačak došli, osim iz Vranja, i iz Knjaževca, Zaječara, Užica i Valjeva, a svi su imali samo jednu želju – da prođu u finale ove međunarodne manifestacije.

Timovi su se takmičili u šest disciplina, a publika sa tribina dala je sve od sebe da bude dobra motivacija domaćem timu iz Čačka.

Medalje prvoplasiranima dodelio je pomoćnik gradonačelnika Čačka, Vladan Milić koji je tom prilikom izjavio da mu je žao što Čačak nije prošao u finale ali da je ponosan na svoje sugrađane jer su bili odlični domaćini.

U finale na Zlatiboru prolaze prve tri ekipe, pa će se tako u nedelju od 18.30 na bazenu hotela Olimp pored Kragujevca, Subotice i Kikinde naći i ekipe Užica, Zaječara i Knjaževca.

Očekuje se oštra borba, jer može biti samo jedan grad koji će predstavljati Srbiju na međunarodnom finalu u Luksemburgu sa još 15 zemalja.

Najnovije vesti