Vranjanac pod sumnjom na dilovanje marihuane i lekova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su muškarca (1975) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, muškarcu (45) godina prodao lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i da je dvadesetdevetogodišnjoj ženi prodao dva paketića materije za koju se sumnja da je marihuana, dok je ona jedan paketić dala muškarcu (35).

Za osumnjičenog se u pisanom saopštenju policije navodi da je u februaru manju količinu iste materije prodao drugom četrdesetpetogodišnjem muškarcu iz Vranja.

"Protiv trojice muškaraca i žene iz Vranja Višem javnom tužilaštvu u Vranju biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, a protiv žene i za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Prvoosumnjičenom je po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu", piše u policijskom saopštenju.

Najnovije vesti