Volonteri Udruženja pomoć bez granice na usluzi Vranjancima

Udruženje "Pomoć bez granice" već danima aktivno učestvuje u pružanju pomoći građanima Vranja u toku trajanja vanrednog stanja, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja.

Ovom prilikom volonteru su zaštitne maske iz donacije preduzeća "Mikromodeli" poklonili Udruženju Srpskih ratnih veterana Vranje.

- Ratni veterani iskazali su neizmernu zahvalnost jer su im maske preko potrebne kako bi nesmetano funkcionisali u vreme vanrednog stanja - navode iz "Pomoći bez granice".

Ovo udruženje formirano je s namerom da se udruženim snagama volontera pomogne Vranjancima koji zatraže bilo kakvu vrstu pomoći.

Iz udruženja poručuju da ih svi zainteresovani mogu kontaktirati na broj telefona 064 403 17 03 u periodu od 8 do 15 časova.

Tekući račun na koji se udruženju mogu donirati sredstva koja će, kako se navodi, biti preusmerena onima kojima je to preko potrebno je 340-11026273-51(Erste banka).

- Apelujemo na sve koji su u mogućnosti da doniraju sredstva i na taj način pokažu društvenu odgovornost i humanost na delu, kako bismo mi bili u mogućnosti da pomoć preusmerimo onima kojima je to sada najpotrebnije - navode iz "Pomoći bez granice".

Najnovije vesti