Vladan Pavlović završio fudbalsku karijeru

Vranje - Vladan Pavlović, dugogodišnji član Radnika iz Surdulice, nakon utakmice sa niškim Radničkim u prošlom kolu, odlučio je da stavi tačku na profesionalnu fudbalsku karijeru.

Rođen je 24. februara 1984. godine i u Radniku je od svoje sedme godine.

Prošao je omladinske škole Radnika i Crvene zvezde, igrao u Obiliću, Bežaniji, Radu, Javoru, Vojvodini, Radničkom, a najveći deo karijere za surduličkog superligaša, gde je dugo vremena nosio kapitensku traku.

Na utakmici 29. kola Radnik - Radnički, odigranoj u sklopu pretposlednjeg kola Super lige Srbije, upriličena je mala svečanost na kojoj je predsednik FK Radnik Stanislav Tončev uručio plaketu Pavloviću "za izuzetan doprinos u postizanju dobrih rezultata kluba", kao i uramljen dres sa brojem 13.

Upravo zbog toga je Pavlović, uz otpozdrav publike, u 13. minutu drugog poluvremena napustio travanati teren Gradskog stadiona u Surdulici.

U narednom periodu prepustiće se novim izazovima ovog sporta u okviru saradnje sa svojim dosadašnjim klubom u skopu stručnog štaba, o čemu je, ističu u Radniku, već postignut dogovor.

Najnovije vesti