VJT: Povređeni Bujanovčanin zadobio ubode nožem u blizini srca

Nanošenje povreda nožem i pokušaj ubistva dogodili su se u nedelju 23. jula u Bujanovcu, a slučaje je dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Vranju prijavljen iz Policijske stanice u Bujanovcu, saopšteno je iz VJT.

"Sve se dogodilo u Bujanovcu, na raskrsnici u Ulici Moravskoj, gde je nakon kraće rasprave jedna muška osoba (1992. godište) nožem zadala tri uboda nožem Bujanovčaninu (1991. godište) u predelu leve strane grudnog koša, u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza.

Tom prilikom je isti zadobio teške telesne povrede opasne po život, koje su konstatovane od strane lekara hitne pomoći Doma zdravlja u Bujanovcu.

Oštećeni je nakon pružene prve pomoći u Bujanovcu, prevežen u Zdravstveni centar Vranje, a nakon toga, zbog težine nanetih povreda, prebačen u klinički centar u Nišu.

Osumnjičeni nije pronađen na kućnoj adresi i za njim se traga", navode iz tužilaštva.

Dežurni tužilac VJT u Vranju naložio je da se, nakon pronalaska osumnjičenog, donese rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog krivičnog dela bistvo u pokušaju (iz člana 113, u vezi sa članom 30 Krivičnog zakonika Srbije).

Najnovije vesti