Vihor nadigrao Torpedo u Vranju, Radnički pobedio u Suvojnici

Fudbaleri Torpeda 1973 neočekivano su kao domaćini poraženi sa 0:3 od Vihora iz Žbevca, u utakmici 3. kola Pčinjske okružne lige koja je odigrana na Gradskom stadionu u Vranju.

Radnički 2021, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi, uspeo je da osvoji sva tri boda kao gost u Suvojnici, gde je savladao domaću Mladost sa 2:3 (1:1).

Strelci za Vranjance bili su Nikola Kadrijević, Sale Azirović i Miroslav Nikolić.

"Naš tim je u Suvojnici odigrao pravu takmičarsku utakmicu i upisao prve bodove u novoj sezoni na teškom gostovanju protiv odlične ekipe Mladosti.

Bitan momenat je da je Miroslav Nikolić, jedan od strelaca, debitovao za naš tim u ovoj utakmici", izjavio je posle meča za Vranje News trener Radničkog Dejan Osmanović.

Gradski derbi u 4. kolu

Gradski derbi u 4. kolu Pčinjske okružne lige odigraće Radnički 2021, kao formalni domaćin, i Torpedo 1973. Ostali parovi su OFK Pavlovac - OFK As, Čelik - Levosoje, Mladost (B) - BSK, Vihor - Trnovac, Lugina - Mladost (S) i Južna pruga - OFK Alakince.

Visoke pobede u ovom kolu ostvarili su Ternoci, koji je kao domaćin u Velikom Trnovcu pobedio Mladost iz Bosilegrada sa 8:1, i FK Pavlovac, koji je na gostovanju u Stublu bio bolji od domaće Južne pruga sa 1:5.

Levosoje je kao domaćin pobedilo bujanovački OFK As sa 4:2, BSK je u Bujanovcu savladao FK Čelik, gosta iz Belog Polja, sa 2:0, a tri boda uknjižilo je i OFK Alakince, koje je na svom terenu pobedilo preševsku Luginu sa 3:2.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...