Veče uzora u vranjskoj Gimnaziji u petak

Neformalna grupa devojaka, okupljena oko projekta "Sa devojkoma i za devojke", organizovaće "Veče uzora" u petak 31. maja u Svečanoj sali Gimnazije Bora Stanković u Vranju.

- Cilj ove večeri je promovisanje pravih vrednosti mladim generacijama, prvenstveno devojkama, koje se u današnje vreme sve više ugledaju na ljude koje ne mogu biti uzori svojim ponašanjem.

Samim tim su gosti ove večeri uspešne i ostvarene žene kako u karijeri tako i uporodici i privatnom životu.

Među njima su veoma zvučna imena uticajnih žena iz Vranja koje svojim radom i ponašanjem zaista ispunjavaju sve što jedan pravi uzor treba da bude svim generacijama, a pogotovo mladima koji su na prekretnici odrastanja . navodi se u najavi ove večeri.

Precizira se da seu među tim ženama doktor srpskog jezika i književnosti Sunčica Denić, sudija okružnog suda Ljubinka Antić, glumica pozorišta Žetica Dejanović, oficir Milica Milutinović i javni tužilac Emilija Tončić.

- Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da dođu i sagledaju današnje društvo iznekog drugog ugla i gledišta i postave sebi neke nove ciljeve u životu - navodi se u pozivnici iz Gimnazije.

Program će početi u 19 časova.

Najnovije vesti