Vatreno Srce i Krid 3 na repertoaru bioskopa VIDEO

Na bioskopskom repertoaru u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković, u subotu 4. marta biće dva filmska ostvarenja.

Najmlađa bioskopska publika moći će u u terminu od 12 časova da pogleda film Vatreno srce.

Iz produkcije poručuju da je reč o animiranom, avanturističkom filmu za celu porodicu, u kome glavna junakinja, šesnaestogodišnja Džordžija Nolan, želi da krene stopama svog oca i sanja o tome da bude prva žena vatrogasac na svetu.

"Kada misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju.

Gradonačelnik Njujorka poziva Džordžijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima.

Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog Džoi i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana", kratak je sadržaj ovog animiranog filma.

U subotu od 20 časova na repertoaru će biti film Krid III, treći deo popularnog bokserskog serijala, premijerno prikazanog 1. marta u prestoničkim bioskopima.

"Nakon što je dominirao bokserskim svetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i porodičnom životu.

Kada je prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo Damian ponovo u javnosti, nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu.

Sukob bivših prijatelja je više od tuče.

Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damiana – borca koji nema šta da izgubi", navode iz produkcije u opisu ovog filma.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti