Vanić: Sve smo predvideli, ali je ispalo kako nismo planirali VIDEO

Vranje/Surdulica - Znali smo sve vrline i mane gostujuće ekipe, da imaju izvanredne igrače po bokovima i da svakoj ekipi daju golove, nažalost to se obistinilio i pokazalo i protiv nas jer ono što smo pripremali nismo uspeli da demonstriramo na terenu - rekao je šef stručnog štaba surduličkog superligaša Radnika Nenad Vanić, nakon poraza od kruševačkog Napretka (1:4) na Gradskom stadionu u Surdulici.

- Imali smo velika očekivanja od ove utakmice, bila nam je vrlo bitna nakon što smo doveli i nekolicinu igračkih pojačanja koja je trebala da nam donese konsolidaciju u igri.

Međutim, tandem Kruševljana Ivanović - Zec (postigli tri gola za goste, p.a) bio je nerešiva enigma za našu odbranu i nismo uspeli u nameri da od ovog meča krenemo u osvajanje bodova - kazao je Vanić posle utakmice 8. kola Super lige Srbije.

On je dodao da su dva brza gola "presekla" njegov tim, da je ekipa ipak "odreagovala i uspela da postigne gol".

- Nakon toga imali smo nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili.

U drugom poluvremenu, u momentu kada smo jurili rezultat, usledio je crveni karton za našeg igrača i tu je već sve bilo drugačije.

Čak smo i na 1:3 imali zicer i prečku, ali nismo uspeli.

Predstoji nam naporan rad, ima problema u našoj igri, ima u nekim trenucima i nediscipline u ekipi što je nedopustivo i ne može da se toleriše.

Razgovaraću sa upravom kluba u kom smeru sve ovo treba da ide - kazao je Vanić čestitajući protivniku "na zasluženoj pobedi".

Trener gostiju Predrag Rogan podsetio je da su Kruševljani i u najavi utakmice potencirali da u Surdulicu dolaze "da odigraju kvalitetan meč".

- Sigurno je da smo zadovoljni posle ovakvog rezultata i, kao što smo najavili, želeli smo da ovde potvrdimo formu iz prethodnih kola.

Kolegi Vaniću i meni nije bilo lako, imajući u vidu tok utakmice tokom koje smo mi kontrolisali prvih 15-20 minuta, pa je onda usledio pad u igri.

U drugom poluvremenu na početku je vladala neizvesnost sve do crvenog kartona Radnikovog igrača.

Posle toga smo vrlo brzo postigli treći gol i uveli utakmicu u mirnu završnicu - rekao je Rogan, poželevši domaćinima sve najbolje u nastavku šampionata.

Radnik je ostao na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa svega 4 boda iz osam kola, dok je Napredak trenutno sedmi sa 11 bodova.

U sledećem kolu Surduličani će gostovati Radu u Beogradu.

Najnovije vesti