Vandali opet u akciji: Smetaju im i klupe

U Radničkoj ulici, preko puta preduzeća Alfa Plam, polomljena je klupa od strane nepoznatih počinilaca, saopšteno je preko zvaničnog sajta Grada Vranja.

- Na lice mesta izašla je komunalna policija, koja je sačinila zapisnik, a Gradsko pravobranilaštvo podneće krivičnu prijavu protiv nepoznatih vandala.

Prošle godine lokalna samouprava započela je uređenje ovog poteza na ulazu u grad, kada su postavljene klupe sa gradskog šetališta i zasađeni platani - kaže se u saopštenju.

Nepoznati vandali polomili su pre mesec i po dana izloge na nekoliko lokala u tržnom centru Blok Pošta banka u centru Vranja.

U sličnim "najzdama" nepoznatih obesnih osoba u proteklom periodu stradali su, osim izloga prodavnica, zastakljeni bilbordi pozorišta, biste znamenitih Vranjanaca u gradskom parku, odnošena je i lomljena stolarija Haremluka, obaran je spomenik Bori Stankoviću, polomljen deo trube na spomeniku Bakiji Bakiću...

U većini slučajeva počinioci nisu pronađeni.

Posle objavljivanja inicijalne vesti o ovom događaju, na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije da klupa, navodno, nije namerno polomljena, već da je popustila pod pritiskom kada su tri osobe sele na nju. Jedna od njih je tom prilikom navodno i povređena, komentariše se na drustvenim mrežama.

Najnovije vesti