Uzmi račun i pobedi: Vranje blizu nagrade

Peto, poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano u subotu 26. decembra, a najveću revnost u slanju koverti pokazali su građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace.

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikad vrednije nagrade - 10 automobila "fiat" 500L, trosoban stan u "Zemunskim kapijama" i glavna premija prvog kruga, stan u "Beogradu na vodi".

U ovom trenutku u konkurenciji je oko 6 miliona koverti, što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova.

Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

U okviru nagradne igre, građani se ne bore samo za sebe, već i za grad u kojem žive, jer će najuspešnije lokalne samouprave prema broju poslatih koverata biti nagrađene ukupnim fondom od 180.000 evra za opremanje i obnovu objekata i prostora od javnog značaja po izboru građana.

Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju, a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Sve informacije o nagradnoj igri, kao i rang-listu najodgovornijih lokalnih samouprava, građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs.

Najnovije vesti