Usvojeni izveštaji o radu najviših organa grada (VIDEO)

Izveštaji o radu gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave, Gradskog pravobranilaštva i Zaštitnika građana za 2018. godinu usvojeni su na sednici Gradskog veća u četvrtak.

Većnici su usvojili Izveštaj o radu JU Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite i Izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za prošlu godinu.

- Prihvaćen je i Predlog odluke o određivanju subjekata od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje na teritoriji grada Vranja.

Ništa su to posebno ne menja, osim što je ostalim subjektima pridodat Leon konditors d.o.o, firma koja bi se potencijalno u vanrednim uslovima bavila snabdevanjem stanovništva životnim namirnicama - rekla je portparolka veća i gradska većnica za informisanje Zorica Jović.

Na sednici je usvojen i Nacrt Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2019. godinu.

- Program je usvojen jednoglasno - kazala je Jovićeva.

Na sednici je data saglasnost na tekst javnog oglasa za postavljanje manjih montažnih objekata na period najduže do godinu dana.

- Početna cena zakupa je 100 dinara po kvadratu, a najveća površina koja može da se zauzme je 2 metra kvadratna.

Ovog puta će se ići na metodu licitacije za konačnu cenu - rekla je Jovićeva.

Najnovije vesti