Uručene diplome studentima Akademije strukovnih studija

Na Akademiji tehničko vaspitačkih strukovnih studija Odseku u Vranju održana je svečanost uručenja diploma, studentima koji su diplomirali u školskoj 2022/23. godini.

Diplomcima je čestitao dr Srđan Jovković, predsednik Akademije.

Rukovodilac Odseka ove visoke škole u Vranju Gordana Bogdanović, podsetila je na važnost ovog dana i puta koji su mladi ljudi izabrali.

"Čestitam na svemu što ste postigli.

Čestitam što ćete sa odrednicom ispred imena, koja će vas i nas činiti ponosnim, krenuti dalje.

Danas kada budete imali diplomu u rukama posmatrajte je kao najznačajnije uputstvo za nove edukacije.

Samo tako ćete diplomu učiniti zauvek vrednom, i neka vas ta vrednost učini srećnim i uspešnim profesionalcima, i sobom zadovoljnim ljudima", istakla je Bogdanović.

Milan Ilić, pomoćnik gradonačelnika Vranja, potencirao je da će lokalna samouprava "uvek biti tu da pruži podršku upravi škole i stručnom profesorskom kadru u realizaciji svih projekata i zacrtanih ciljeva.

U ime studenata obratili su se Vojislav Stojanović, predsednik Studentske konferencije Akademije strukovnih studija i visokih škola Srbije (SKAS-a), i Radmila Filipović, predsednik Studentskog parlamenta Odseka Vranje.

Predsednik Akademije dr Srđan Jovković i rukovodilac Odseka Vranje dr Gordana Bogdanović uručili su diplome najboljim studentima na svakom od odseka, u čije ime se zahvalila Ivana Cvetković.

U umetničkom delu programa nastupio je hor Muzičke škole Stevan Mokranjac u Vranju.

Najnovije vesti