Upis u vrtić elektronskim putem

Konkurs za upis mališana u Predškolsku ustanovu Naše dete u Vranju biće raspisan od 4. do 15. maja ove godine, objavljeno je iz ove ustanove.

- Svi roditelji zainteresovani za upis dece za radnu 2020/21. godinu moći će u ovom periodu da podnesu zahtev za upis elektronskim putem – preko Portala E-uprava/usluge E–vrtić.

Neophodno je da roditelji popune obrazac Prijava za upis, a ustanova ima mogućnost, uz saglasnost roditelja, da pribavi službenim putem izvod iz matične knjige rođenih, kao i dokumentaciju o radnom statusu roditelja.

Dodatnu dokumentaciju za upis u slučajevima kada postoji neka specifičnost u statusu deteta, odnosno roditelja (kada roditelji nisu državljani Republike Srbije, za decu sa potrebom za dodatnom podrškom, za decu samohranih roditelja ili iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite) biće potrebno da roditelji dopune i pošalju na e-mail [email protected]

Roditeljima koji nemaju mogućnost da prijave dete elektronskim putem biće omogućeno da nakon završetka vanrednog stanja, to učine u prostorijama Komisije za upis Predškolske ustanove Naše dete, a o čemu će biti naknadno obavešteni - navodi se u saopštenju.

Sve informacije u vezi sa upisom i dostavljanjem dodatne dokumentacije dok traje konkurs za upis roditelji mogu dobiti ako pišu na e-mail [email protected].

Takođe, o svim detaljima upisa, proceduri i potrebnoj dokumentaciji roditelji će biti blagovremeno informisani putem sajta ustanove www.nasedetevr.rs, fejsbuk stranice "Vremena radosti" i putem medija.

Najnovije vesti