Ubedljiva pobeda vranjskog Radničkog, Torpedo izgubio u Belom Polju

Radnički 2021 pobedio je na Gradskom stadion u Vranju ekipu Južne pruge iz Stubla sa 5:1 (3:1), u 14. kolu Pčinjske okružne lige u fudbalu, u okviru koje je prolećni deo prvenstva počeo ovog vikenda.

Radnički je pružio odličnu partiju i uprkos ranom vođstvu gostiju uspeo da ostvari veoma ubedljiv trijumf.

Gosti su poveli u 18. minutu preko Vladimira Novkovića, ali se ispostavilo da je to sve što su mogli učiniti na ovoj utakmici, jer je od tog trenutka postojao samo jedan tim na terenu.

Do poluvremena Vranjanci su preokrenuli rezultat na 3:1.

U nastavku su nastavili da dominiraju i postigli još dva gola za ukupnih 5:1.

Strelci za Radnički bili su Erdžan Hiseni u 35, Sale Azirović u 38. i prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

U nastavku su se u strelce upisali i Aleksandar Tašić u 52. i Aleks Ajetović u 90. minutu.

Trener Vranjanaca Dejan Osmanović kazao je posle utakmice da su svi njegovi igrači odigrali odlično, ali je istakao učinak udarne trojke u napadu - Hiseni, Azirović i Ajetović, koji su postigli četiri od pet golova svog tima - ali i dobru igru iskusnih povratnika Tašića i Vojinovića.

"Hvala navijačima koji su došli u velikom broju i uživali u jednoj od najboljih partija u novijoj istoriji kluba", kazao je Osmanović za Vranje News.

Radnički 2021 je posle ove pobede deveti na tabeli sa 16 boova, a OFK Pavlovac četvrti sa 31.

Lider na tabeli je bujanovački BSK sa 39 bodova, OFK Alakince na drugom mestu ima 37, a Trnovac na trećem 35.

Rezultati ostalih utakmica

U ovom kolu Vihor je kao domaćin u Žbevcu poražen od OFK Alakinca sa 1:3, dok je lider na tabeli BSK trijumfovao na gostovanju u Levosoju protiv istoimenog domaćina sa 0:4. Bosilegradska Mladost bila je bolja kao domaćin od istoimenog tima iz Suvojnice 2:1. Čelik je u Belom Polju pobedio vranjskog Torpeda 1973 sa 3:0, dok je Trnovac kao gost deklasirao OFK As-a u Bujanovcu sa 2:8. OFK Pavlovac, tim iz istoimenog sela nadomak Vranja, pobedio je u prvom kolu prolećnog dela lige ekipu Lugine iz Preševa sa 1:0.

Najnovije vesti