U utorak treća sednica Skupštine grada

U utorak 22. septembra biće održana treća sednica Skupštine grada na kojoj će se razmatrati Predlog Odluke o pristupanju izradi Plana razvoja grada Vranja za period 2021-2030. godine.

Takođe, razmatraće se i Predlog Odluke o usvajanju izmena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Vranja, Predlog Odluke o izradi druge izmene i dopune Plana generalne regulacije Vranjske Banje, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o izradi Plana generalne regulacije zone 1 u Vranju (Centralna zona), Predlog odluke o dopuni Odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Vranja neposrednom pogodbom.

Na dnevnom redu će biti i Predlog Odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja, Predlog dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2020.godinu, Predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Vranje za 2020.godinu, kao i Predlog Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za 2020.godinu.

Najnovije vesti