U utorak će zasedati Gradsko veće, jedna od tema migranti

U utorak 9. februara biće održana 25. sednica Gradskog veća Vranja na kojoj će, između ostalog, većnici razmatrati Lokalni akcioni plan za unapređenje položaja migranata u Vranju za period 2021 - 2025. godine.

Članovi Veća razmatraće i Nacrt Odluke o usvajanju Plana Detaljne regulacije za naselje Raška u Vranju, Posebni program o korišćenju sredstava iz budžeta grada Vranja Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja grada Vranja za 2021. godinu, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za realizaciju festivala "Vranjska gradska pesma".

Biće razmatran Predlog Odluke za finansiranje/sufinansiranje projekata i programa udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog rada u 2021. godini, Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za pripremu i izradu Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja za period 2021-2023. godine.

Takođe i Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za reviziju Lokalnog plana upravljanja otpadom.

Na dnevnom redu biće i Predlog Odluke o utvrđivanju vrste konkursa koji se raspisuje za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2021. godini i utvrđivanje visine sredstava za realizaciju konkursa.

Nakon sednice Gradskog veća biće izdato saopštenje za medije.

Najnovije vesti