U susret Danima Vranja: Mirjana Bobić Mojsilović na Trgu Staniše Stošića

Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica, novinarka i slikarka, ove sedmice družiće se s vranjskom publikom na književnoj večeri koja će biti održana u okviru tradicionalne manifestacije Dani Vranja.

Ova istaknuta, multimedijalna umetnica, svoje književno stvaralaštvo predstaviće na Trgu Staniše Stošića, u petak 23. avgusta sa početkom u 19 časova.

Publici će govoriti o svojim knjigama, inspiracijama koje pronalazi u svemu što je okružuje, o sitnim i svakodnevnim trenucima dovoljnim za sreću, a kojih, možda, nismo uvek svesni, o ljubavi prema slikarstvu i mnogim drugim temama.

Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović u Vranju upotpuniće polaznici Likovne radionice iz Vranja, koji će inspiraciju za stvaralaštvo te večeri možda pronaći u izlaganju zanimljive gošće.

Bobić Mojsilović je do sada objavila romane Dnevnik srpske domaćice, Happy End, Majke mi, bajka, Ono sve što znaš o meni , Tvoj sam, Srce moje, Azbuka mog života, Glad, Gospodin pogrešni, Traži me, Tvoj anđeo čuvar, kratke priče Baba, Nemoj ništa da me pitaš i zbirku poezije, Obećao si mi.

Autorka je šest pozorišnih komada - Suze su OK, Verica među šljivama, Pozovi M. radi užitka, Poslednja šansa, Pogodi ko dolazi na večeru, Svlačenje, koji su izvođeni u pozorištima u Beogradu.

Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.

Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika.

Mirjana Bobić Mojsilović je slobodna umetnica i živi u Beogradu.

Organizator događaja je Turistička organizacija grada Vranja.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...