U subotu u Vranju projekcije filmova Vikend sa ćaletom i Jakari

Dve bioskopske predstave moći će da pogleda vranjska bioskopska publika u Pozorištu Bora Stanković" u Vranju u subotu.

Za najmlađe gledaoce od 11 i 13 sati biće prikazan film "Jakari i veličanstveno pero", a u terminima od 16 i 19 sati na programu će biti ostvarenje Vikend sa ćaletom.

U filmu igraju Nenad Jezdić, Branko Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Vasa Vraneš, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Marko Gvero, Svetlana Bojković, a kao specijalni gost pojavljuje se Džej Ramadanovski.

Ovi filmovi biće na repertoaru i 20. februara.

Kako je najavljeno iz vranjskog teatra, 27. februara i 6. marta od 11 i 13 časova na repertoaru će biti ostvarenje za decu Bezrepi Pele.

BEZREPI PELE

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijatljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Istih datuma od 16 i 19 sati biće prikazan domaći film Jedini izlaz.

Glavne uloge tumače Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović i drugi.

Sve projekcije su subotom.

JEDINI IZLAZ

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Najnovije vesti