U sredu izmene u režimu saobraćaja zbog defilea predškolaca

Do izmene u režimu saobraćaja, zbog organizovanja defilea predškolaca ka Gradskom stadionu, doći će u sredu 12. juna, najavljeno je iz JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

Defile, u okviru tradicionalnih Dečjih dana, krenuće u 18.45 časova sa šetališta (kod Robne kuće), ulicama Beogradskom, 8. brigade i Kosovskom, prema Gradskom stadionu.

Zbog predviđene maršrute defilea, doći će do privremene obustave saobraćaja u više ulica.

U Ulici Beogradskoj, od raskrsnice sa ulicama Kralja Stefana Prvovenčanog i Ivana Milutinovića, kao i od raskrsnice ulica Heroji sa Košara i Ive Lole Ribara, te Kosovskoj do raskrsnice sa ulicama Prizrenska, Vase Smajevića i Đure Đakovića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Kosovskoj, od raskrsnice sa ulicama Zmaj Jovina i 8. brigade, ulici Ratka Sofijanića do raskrsnice sa Kosovskom, kao i Mišarskoj, od raskrsnice sa Ulicom Gnjilanskom do raskrsnice sa Kosovskom.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Pere Mačkatovca, do raskrsnice sa Kosovska, kao i u delu Kosovske, od raskrsnice sa Ulicom Dragutina Jovanovića.

Privremena obustava saobraćaja u pomenutim ulicama najavljena je za sredu, u periodu od 18.30 časova do 19.15 časova.

Tradicionalna manifestacija Dečji dani, koja se organizuje u čast dece i budućih predškolaca, biće održana tokom utorka i srede, 11. i 12. juna u Vranju.

Prvog dana manifestacije, od 17 do 19 časova na gradskom šetalištu biće održana manifestacija Ulica dečje radosti, na kojoj će deca, roditelji i vaspitači imati zajedničke igre.

Biće postavljeni sportski, likovni, muzički i karaoke punktovi.

U sredu u 19 časova je zakazan pomenuti defile i nastup budućih prvaka na Gradskom stadionu, pod nazivom Predškolcima u čast.

Organizator manifestacije je Predškolska ustanova Naše dete u Vranju.

Najnovije vesti