U SPS Vranje odredili poslaničke kandidate, ali ne saopštavaju njihova imena

Gradski odbor SPS-a u Vranju odredio je svoje kandidate koji će se naći na poslaničkoj listi te partije za parlamentarne izbore u aprilu, saopšteno je iz ove stranke.

Socijalisti ne navode imena, odnosno ko su ti ljudi koji, kako kažu, "imaju lični i profesionalni integritet i dosledno se zalažu za ideje socijalne pravde, solidarnost i ravnopravnost", vrednosti po kojima je ova partija, potencira se u saopštenju, "prepoznatljiva u svom višedecenijskom postojanju na političkoj sceni Srbije".

"Predlog kandidata upućen je Glavnom odboru SPS-a i kandidati će biti predstavljeni javnosti i biračima nakon što to stranačko telo potvrdi listu", navodi se u saopštenju socijalista Vranja i dodaje da se do liste kandidata došlo "u skladu sa definisanim principima i procedurom".

U okviru sednice Gradske organizacije SPS-a, a u sklopu priprema za predsedničke i parlamentarne izbore, održane su sednice stranačkih organa - Izvršnog i Gradskog odbora.

Razmatrana je aktuelna politička situacija u Vranju i Srbiji, način rada i funkcionisanja SPS Vranje u narednom periodu i druga pitanja od važnosti za partiju.

Sednicom Gradske organizacije predsedavao je šef vranjskih socijalista Zoran Antić.

Najnovije vesti