U Simpu 20 odsto popusta do 15. marta

Marketinški tekst

Vranje - Ukoliko razmišljate o renoviranju ili kupovini novog životnog prostora i planirate da ga uredite tako da predstavlja ogledalo funkcionalonosti, udobnosti i stila, iz SIMPA predlažu da posetite njihove salone.

"U SIMPO salonima ćete pronaći nameštaj za kompletno opremanje doma u skladu sa vašim životnim navikama, interesovanjima i potrebama.

Kolekcije nameštaja inspirisane su različitim dizajnerskim trendovima i nude rešenja za različite koncepte opremanja", poručuju iz vranjske kompanije nameštaja.

Do 15. marta iskoristite sjajnu priliku za kupovinu nameštaja i dušeka, jer vas očekuje 20% popusta za gotovinsko plaćanje.

NAMEŠTAJ ZA KOMPLETNO OPREMANJE DOMA

SIMPO će vam pomoći da vaše ideje pretvorite u stvarnost.

Kod uređenja dnevne sobe možete se odlučiti za modernu ugaonu garnituru ili sastav koji objedinjuje trosed, dvosed i fotelju i kombinovati elemente po vašoj želji.

Ako je prostor koji opremate manjih dimenzija i ljubitelj ste svedenog dizajna, možete odabrati kauč ili klik-klak ležaj sa funkcijom sedenja i spavanja.

Bilo koji tapacirani nameštaj savršeno će dopuniti fotelje i taburei, a sve možete uskladiti sa klub stolovima, TV komodama, vitrinama, policama i ogledalima i vaš dnevni prostor urediti perfektno.

Ako opremate trpezariju ovde ćete pronaći različite modele trpezarijskih stolova i stolica, komoda i vitrina.

Vaša trpezarija zablistaće u punom sjaju, tako da ćete sa porodicom i prijateljima uživati za vreme zajedničkih obroka.

Za uređenje vašeg intimnog kutka možete se odlučiti između kompleta spavaćih soba koji objedinjuju krevete, ormare, komode, noćne stočiće i ogledala ili pojedinačno kupovati bilo koji od ovih elemenata i usklađivati ga sa nameštajem iz drugih programa.

Posebnu pažnju u SIMPU posvećuju dečijim sobama, jer je to mesto gde mališani provode najlepše trenutke svog detinjstva.

Možete odabrati krevete, ormare, police i radne stolove i kombinovati ih kako god želite.

Polazeći od činjenice da predsoblje nije ništa manje značajno bez obzira što je to prostorija u kojoj najmanje boravite, u SIMPU ćete pronaći cipelarnike, čiviluke, ormare ili komplete predsoblja koje možete savršeno uskladiti sa vašim prostorom kako bi odisao elegancijom i redom.

Asortiman SIMPO nameštaja je raznovrstan i prilagođen različitim senzibilitetima,a konačan izbor je na vama.

Ponudu možete pogledati OVDE.

PREVOZ I MONTAŽA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 kilometara od salona.

Montaža je besplatna za svu robu bez obrira na njenu vrednost.

SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon: 017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Najnovije vesti