U Radniku ne pomišljaju na poraz pred gostovanje Radu na Banjici

Surdulički Radnik u subotu od 20 časova biće gost beogradskog Rada, na stadionu na Banjici u sklopu 4. kola Super lige Srbije.

Surduličani iz tri kola imaju dve pobede, nalaze se možda pomalo i neočekivano na petom mestu tabele Super lige i oprezni su, ali i optimistični pred ovo gostovanje Radu koji sa tri boda zauzima dvanaestu poziciju.

Šef stručnog štaba Radnika Mladen Dodić izjavio je da ekipu, ipak, "očekuje vrlo neizvestan meč".

- Mišljenja sam i da se sve utakmice za vreme trajanja prelaznog roka tako mogu i nazvati.

Rad je najbolji primer da, nakon što je izgubio prve dve utakmice, a potom i registrovao nekolicinu dobrih igrača, imao priliku da mu se to odrazi na rezultat već u trećem kolu.

Tako će biti do prve reprezentativne pauze, kada ćemo mnogo realnije gledati na protivnike i njihove mogućnosti, a do tada, ostaje samo neizvesnost.

Uprkos svemu, idemo ekipi koja ima kvalitet i ima dobar miks starih i novih igrača.

Ulazimo u još jednu utakmicu sa istim ciljem kao i do sada, a to je da damo svoj maksimum i da ponovimo igre iz prethodnih kola - rekao je Dodić.

Siniša Mladenović, čije su asistencije doprinele postizanju sva tri pogotka u proteklim utakmicama Radnika, kazao je da će protivnik "igrati onoliko dobro koliko mu igrači Radnika dopuste".

- Idemo ekipi koja, kao i mi, predstavlja spoj mladosti i skustva.

Ali, ako se bude ispoštovao dogovor iz svlačionice, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo u Surdulicu doneti bod ili sva tri - naveo je Mladenović

Što se tiče kadrovske situacije tim neće moći i ovoga puta da računa na Dušana Stevanovića, koji se oporavlja od povrede s početka sezone, a svi ostali prvotimci su u konkurenciji za prvih jedanaest.

Najnovije vesti