U petak Sajam zapošljavanja u Vranju, posao za 250 ljudi

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju organizovaće 28. Sajam zapošljavanja, u petak 27. aprila u 11 časova u Sportskoj hali u Vranju.

- Za prvi ovogodišnji sajam zapošljavanja učešće su najavila 22 poslodavca iz oblasti tekstilstva, obućarstva, drvnoprerađivačke industrije, elektroindustrije, mašinske industrije i osiguranja.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 250 radnika različitih profila zanimanja: elektromonteri, izrađivači gornjih i donjih delova obuće, krojači, šivači, tapetari, stolari, administrativni radnici, zavarivači, magacioneri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV) - poručuju iz vranjske filijale.

Na štandu Nacionalne službe, nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Najnovije vesti